Gordon had bijna-doodervaring: ‘Enorm geschrokken’

Gordon is druk bezig met zijn strijd tegen de kilo’s. En daar heeft hij behoorlijk veel voor over. Zo begon hij enkele weken geleden met een carnivoordieet. De zanger is heel blij met het resultaat, maar zijn dieet eiste zijn tol. Gordon had namelijk een bijna-doodervaring. “Heb het bijna moeten bekopen met de dood vorige week.”

Op dieet

Gordon heeft jarenlang problemen gehad met zijn gewicht. Een aantal maanden geleden besloot hij het roer echt helemaal om te gooien door veel te sporten en speciale diëten te proberen. Zijn laatste dieet is een volledig carnivoordieet, waarbij hij alleen maar dierlijke producten eet en geen koolhydraten. Vlees, vlees en nog meer vlees dus. Dit dieet bleek behoorlijk succesvol, want de zanger verloor al meer dan 15 kilo.

Toch bleek Gordon iets te hard van stapel te lopen. Op Instagram laat hij weet dat hij een bijna-doodervaring had door zijn nieuwe levensstijl. Gordon heeft diabetes en dacht door zijn gezonde dieet dat hij kon stoppen met insuline spuiten. Dit bleek echter geen goed idee.

Lees ook
Gordon openhartig over liefdesleven: ‘Daten zonder dat dit door de menigte wordt opgemerkt’

Gordon had dood-ervaring

“Afgelopen maand was een moeilijke….rugblessure en een enorme terugval qua diabetes…..lekker naief om te denken als je zoveel af valt dan is je diabetes weg….niet dus. Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week. Enorm geschrokken”, schrijft de zanger op Instagram.

Gordon is weer aan de beterende hand, maar heeft besloten om voor zijn gezondheid toch weer insuline te spuiten en zijn dieet aan te passen. “Dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend.Het carnivoor dieet heeft enorm geholpen maar is te eenzijdig om dat lang vol te houden en ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit. Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om mn bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes een sluipmoordenaar.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

The post Gordon had bijna-doodervaring: ‘Enorm geschrokken’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

Scroll naar boven