Categorieën
RSS feeds

Lil Kleine nog niet klaar met Jaimie? Rapper heeft nog steeds een opvallende tattoo op zijn arm

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn al enkele maanden uit elkaar. Hun relatie hield geen stand en Jaimie liet daarom haar tatoeage, met de naam Jorik, verwijderen. Lil Kleine heeft ook een tattoo van Jaimie, maar het lijkt erop dat hij die nog niet heeft verwijderd. 

Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, heeft een aantal jaar een relatie met Jaimie gehad. Om hun liefde te bezegelen, besloten ze allebei een tattoo van elkaar te nemen. Jaimie had een tattoeage met de naam ‘Jorik’ op haar arm laten zetten.

Lil Kleine tattoo

Toen beelden naar buiten kwamen waarop te zien was dat Jaimie werd mishandeld door de rapper, gingen de twee uit elkaar. Jaimie koos voor zichzelf en zorgt nu in haar eentje voor hun zoontje Lío. Ze heeft geen contact meer met de rapper. Een tijdje terug besloot ze daarom de Jorik-tattoo te veranderen. Nu staat er enkel ‘ik’ op haar arm.

Jorik heeft toentertijd ‘Jaimie’ op zijn arm laten zetten. Roddelkanaal Juicechannel laat weten dat de rapper deze tatoeage niet heeft verwijderd en nog steeds op zijn arm heeft staan. Juicechannel deelt een selfie waarop te zien is dat Jorik aan de telefoon zit. Op zijn onderarm prijkt nog de naam ‘Jaimie’. Het is de vraag of de rapper deze tattoo nog gaat verwijderen.

Lees ook
Vader Jaimie Vaes hoopte dat relatie met Lil Kleine uit zou gaan: ‘Ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Juicechannel | Beeld: Brunopress

The post Lil Kleine nog niet klaar met Jaimie? Rapper heeft nog steeds een opvallende tattoo op zijn arm appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON