Categorieën
RSS feeds

Linda de Mol deelt haar verhaal in nieuwste editie van LINDA.

Linda de Mol is eind deze maand weer op de cover van haar tijdschrift LINDA. te zien. Ze zal in de editie haar verhaal doen over de afgelopen tijd, zo bevestigt een woordvoerder van het blad aan het ANP.

Linda op de cover

De nieuwe LINDA. ligt vanaf 21 september in de winkel. Abonnees krijgen het blad een dagje eerder op de mat. In het SBS 6-programma HLF8 wordt ook bevestigd door schrijfster en journalist Antoinette Scheulderman dat De Mol op deze editie te zien zal zijn. Normaal gesproken stond de actrice elke maand op de cover van haar eigen blad. Doordat ze haar werkzaamheden tijdelijk neerlegde, werd het tijdschrift tijdelijk anders vormgegeven. Ook heeft De Mol zich nog niet eerder uitgesproken over de afgelopen tijd.

Lees ook
Vanaf 2 oktober is Linda de Mol te zien in déze nieuwe serie

Werkzaamheden neerleggen

De Mol besloot in januari al haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen, nadat naar buiten was gekomen dat haar partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma The Voice of Holland. Ze verbrak haar relatie met Rietbergen. Begin september keerde Linda terug op televisie met haar programma Miljoenenjacht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: ANP, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

The post Linda de Mol deelt haar verhaal in nieuwste editie van LINDA. appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON