Categorieën
RSS feeds

Met deze nieuwe film op Netflix kom je in zomerse sferen (en je kent ‘m waarschijnlijk van vroeger)

Buiten is het herfstig, maar toch kun je nog even in de zomerse sferen blijven. Netflix brengt namelijk een zomerse verrassing. Costa!! is vanaf nu te zien op de streamingdienst. De film uit 2001 is ook te bekijken, dus dat wordt een fijn avondje bingen. 

Reboot Costa!

Eerder dit jaar kwam de nieuwe film van Costa uit. Het is een reboot van de vroegere film uit 2001 die iedereen wel gezien heeft, toch? De komedie van regisseur Johan Nijenhuis schreef destijds geschiedenis. 700.000 mensen bezochten de film in de bioscoop. Dat was voor 2001 een enorm hoog aantal voor een Nederlandse film.

Zelfde locatie

Costa!! zal voor fans flink wat herkenning oproepen. Het verhaal speelt zich namelijk af op dezelfde locatie, maar dan twintig jaar later (met deels dezelfde personages). Katja Schuurman, die in 2001 ook een rol had in de film, is weer te zien. Daarnaast is er een hoofdrol voor Abbey Hoes, die de dochter van Katja speelt. Helaas zien we Georgina Verbaan en Daan Schuurmans niet terug. Maar wel een boel anderen.

Lees ook
‘Costa!!’ in de bioscoop: hoe gaat het met de oude cast van twintig jaar geleden?

Liefde en drama

Het decor van de film is wederom het zonnige Salou. Katja is weer te zien als Frida. Inmiddels is zij dus moeder van Anna, gespeeld door Abbey Hoes. Anna doet enorm haar best om de club nieuw leven in te blazen. Gegarandeerd weer met de nodige liefde en drama. Daarnaast zijn meer bekende acteurs te zien op je beeldscherm, onder anderen Roeland Fernhout, Soy Kroon en Oscar Aerts.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

The post Met deze nieuwe film op Netflix kom je in zomerse sferen (en je kent ‘m waarschijnlijk van vroeger) appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON