Categorieën
RSS feeds

Oh nee: is ‘Holland’s Next Top Model’ doorgestoken kaart?

Het is niet de eerste keer dat de echtheid van het programma Holland’s Next Top Model in twijfel wordt getrokken. Ook nu draait de geruchtenmolen weer op volle toeren door een uitspraak van oud-kandidaat Milan Carvalho. Men vraagt zich af: is HNTM doorgestoken kaart?

Geen auditie

Milan deed in 2017 mee aan het modellenprogramma. Hij vertelt erover in de podcast Fucked Up Social Life van Janice Blok. Milan vertelt dat hij zichzelf niet opgegeven heeft. Hij is namelijk uitgenodigd om deel te nemen. “Ik ben voor Holland’s Next Top Model gevraagd. Wat ik eigenlijk, bedenk ik me nu, nooit eerder heb verteld. Maar ik heb nooit auditie hoeven doen”, onthult de oud-deelnemer.

Lees ook
Oud-winnares Loiza Lamers gaat het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’ presenteren

Wat voorwaarden

“En toen had ik wat voorwaarden en zijn we akkoord gegaan”, vertelt Milan. Janice gelooft niet wat ze hoort en zegt: “Bedoel je dan met voorwaarden dat je zeg maar hebt gezegd van: ‘Oké, luister, ik wil meedoen, maar dan wil ik wel tot de zoveelste ronde komen.’” Het antwoord van Milan blijft ietwat vaag, maar toch lijkt hij een beetje te bevestigen wat Janice zegt. “Het is al zoveel jaren geleden! Uhhh, ja, eigenlijk mag ik het niet zeggen, maar er waren wel voorwaarden die die richting op gingen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

The post Oh nee: is ‘Holland’s Next Top Model’ doorgestoken kaart? appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON