Categorieën
RSS feeds

Roy Donders en vriendin Michelle maken geslacht baby bekend met gender reveal

Roy Donders en zijn vriendin Michelle hebben via een gender reveal-party het geslacht van hun baby bekendgemaakt. Het feest werd groots gevierd, op z’n Roys natuurlijk. En het gelukkige stel krijgt een… meisje.

Gender reveal

Op het YouTube-kanaal van Roy is een vlog te bekijken over de gender reveal. ‘Het is een meisje!’, aldus een vrolijke Roy. ‘Wij zijn heel blij, ook al hoopte Michelle op een jongen.’ Michelle voegt toe dat ze dolblij is met een meisje, maar een jongen had het plaatje voor haar meer compleet gemaakt. Dit is namelijk Michelles tweede kind, ze heeft al een dochter uit een eerdere relatie. Roy wordt voor het eerst vader.

Lees ook
Leuk babynieuws: Roy Donders wordt vader

Traag zaad

Het stralende koppel is al een tijdje gelukkig met elkaar. Een kindje was zeker een wens van hen, maar dat het zo snel zou gebeuren, hadden ze zelf ook niet gedacht. Michelle was namelijk pas een maand gestopt met de pil. Ook gaven artsen aan dat Roy traag zaad zou hebben. ‘Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart’ zei Donders erover. Bij Michelle moest het nieuws nog even landen. ‘Heel leuk, maar ik ben wel in shock. Dat kan toch niet!’, aldus Michelle.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Brunopress

The post Roy Donders en vriendin Michelle maken geslacht baby bekend met gender reveal appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON