Categorieën
RSS feeds

Yolanthe pak rol in Hollywood film: ‘Een droom die uitkomt’

Yolanthe Cabau reisde af naar Egypte voor de Amerikaanse thriller Egyptian Affair. In haar column in Grazia vertelt de actrice nu hoe ze via deze film een nieuwe rol heeft gescoord in een andere Hollywood productie.

Acteur Massi Furlan, bekend van de Jumani Jungle, speelt ook in de thriller. Hij heeft Yolanthe ook deels geholpen aan een andere rol in een nieuwe film.

Instagram

“Het was heel gaaf om de rol van Safiya, een Arabische/Zuid-Amerikaanse vrouw die haar gekidnapte kind probeert terug te krijgen, te mogen spelen”, schrijft de actrice over Egyptian Affair.

Acteur Massi deelde op Instagram beelden van de draaiperiode, waarin Yolanthe ook te zien is. “Dat werd opgepikt door een Amerikaanse producer, die mijn management in LA heeft benaderd: of ik auditie wilde komen doen voor een andere nieuwe film Vacation nightmare.”

Lees ook
Gaan de Meilandjes wéér verhuizen?

Vacation nightmare

Het duurt even maar dan heb je ook wat: na drie auditierondes voor de film is het eindelijk raak en heeft Yolanthe de rol van Advocate Hannah te pakken. Ze is er super blij mee. “Hoe gaaf! De film draait om drie vriendinnen die samen op vakantie gaan. Een van hen wordt aangevallen door een stalker. De politie doet niks, dus nemen ze het heft in eigen hand. “We zijn nu volop aan het draaien in Los Angeles”, schrijft de actrice.

“Na de eerste draaidag stapte ik mijn auto in, ik zette een muziekje op en reed door de bergen terug naar huis,” schrijft Yolanthe. “Het besef sloeg ineens toe dat ik aan de andere kant van de wereld was en alleen met mijn zoontje een nieuw leven aan het opbouwen ben, en nu ook de kans heb gekregen om dicht bij huis te werken en een nieuw avontuur aan te gaan. Een droom die uitkomt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story| Beeld: Brunopress

The post Yolanthe pak rol in Hollywood film: ‘Een droom die uitkomt’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON