Categorieën
RSS feeds

Johnny de Mol voorlopig nog niet terug bij ‘HLF8’

Johnny de Mol presenteert ook na de zomerstop zijn talkshow HLF8 nog niet. Talpa laat weten dat de presentator nog niet te zien is als het SBS6-programma op 29 augustus terugkeert. De presentator legde eind april zijn werkzaamheden neer vanwege beschuldigingen van wangedrag aan zijn adres.

Talkshow ‘HLF8’

Hélène Hendriks nam toen de vaste presentatie over en ook Leonie ter Braak presenteerde de show. Zij zullen het programma afwisselend presenteren. Hendriks neemt de maandag tot en met woensdag voor haar rekening en Ter Braak zit op donderdag en vrijdag aan het hoofd van de talkshowtafel.

Wanneer De Mol terugkeert, is nog niet duidelijk. Talpa zegt dat hij “zijn werkzaamheden weer oppakt bij HLF8 zodra er meer duidelijkheid is in het proces”.

Lees ook
Wie is Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol?

Beschuldigingen van wangedrag

De Mol kondigde aan het einde van een HLF8-uitzending eind april aan voorlopig met de presentatie te stoppen na een nieuwe beschuldiging van wangedrag. “Bovenop de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe, anonieme valse beschuldiging geuit. Daardoor wordt het voor mij en de redactie onmogelijk om dit werk voort te zetten”, zei hij toen.

De anonieme aangifte volgde op een eerdere aangifte van De Mols ex Shima Kaes, waarin zij hem beschuldigt van mishandeling tijdens hun relatie in 2015.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

The post Johnny de Mol voorlopig nog niet terug bij ‘HLF8’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON