Categorieën
RSS feeds

Waldemar Torenstra over tegenspeler Linda de Mol: ‘Ik vind het heel knap en professioneel hoe energiek ze op de set stond’

Voor een nieuwe komische dramaserie, genaamd Five Live, stonden Waldemar Torenstra en Linda de Mol samen op set. Waldemar vertelt aan Nu.nl dat hij bewondering heeft voor De Mol die ondanks een pittige periode energiek en professioneel op de set stond.

Rumoerige periode

Tijdens de opnames ging de actrice en seriebedenker door een moeilijke periode. Het was het eerste werk wat De Mol deed na haar aangekondigde mediapauze. Deze pauze lastte ze in nadat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen werd beschuldig van seksueel ongewenst gedrag bij het programma The Voice.

Lees ook:

Linda de Mol genoot van eerste klus na ‘The Voice’-wanpraktijken: ‘Heel veel gelachen’

Nieuwe serie

De nieuwe serie Five Live, een idee van De Mol, gaat over een gescheiden koppel dat samen een dagelijkse talkshow presenteert. Eerdere producties van De Mol werden een groot succes, bijvoorbeeld Gooische Vrouwen en Divorce. Maar volgens Torenstra is dat niet vanzelfsprekend, “mensen zien het daarom misschien als een vanzelfsprekendheid als een De Mol-serie het goed doet. Maar dat komt echt doordat Linda knetterhard werkt en een fantastisch team om zich heen verzamelt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Brunopress

The post Waldemar Torenstra over tegenspeler Linda de Mol: ‘Ik vind het heel knap en professioneel hoe energiek ze op de set stond’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON