Categorieën
RSS feeds

5 tips voor een geweldige stedentrip naar Belfast

Op zoek naar een originele bestemming voor je volgende stedentrip? Het bruisende Belfast is een perfecte stad om een weekend naartoe te gaan! In de hoofdstad van Noord-Ierland vind je een interessante mix van historie, cultuur, gezellige pubs en muziek op elke straathoek. Het centrum van Belfast is net zo divers: eeuwenoude panden worden afgewisseld met moderne gebouwen. Het geeft de stad een unieke uitstraling. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bijzondere culturen die je in de stad treft: een mengeling van Brits en Iers. Want Belfast ligt op het eiland Ierland, terwijl het onderdeel is van Groot-Brittannië.

Wij hebben de 5 beste tips voor een geslaagd weekend in deze stad voor je verzameld. Plus een aantal toptips voor leuke restaurants en pubs. Zo beleef je een onvergetelijke stedentrip op slechts anderhalf uur vliegen vanaf Amsterdam!

Het stadhuis van Belfast, de city hall, is niet alleen een plaatje om te zien, het is ook een handig oriëntatiepunt in het centrum van de stad.

BRON