Hiken en fietsen in Ischgl: dit zijn de mooiste routes

Er zijn weinig plekken waar je beter tot rust komt dan in de bergen. Met hoge Alpentoppen om je heen gaat ontspannen haast vanzelf. Daarvoor hoef je alleen maar naar een mooi berglandschap te kijken en frisse berglucht in te ademen. Geen wonder dat zoveel mensen hun zomervakantie het allerliefste doorbrengen in de Alpen.

Heb jij ook zin in een zomer in de bergen? Maar wil je ook erop uit, om mooie hikes en fietstochten te maken? Dan is het Tiroolse Ischgl de perfecte tip. Met een oogstrelend mooi landschap en waanzinnig veel routes om te hiken en biken is dit hét outdoorparadijs van de Alpen. Ischgl ademt bergsport en is de ideale vakantiebestemming voor sportievelingen.

Collect moments, not things, in Ischgl

Het is haast een cliché maar het is wél waar: het is zoveel beter om ervaringen te verzamelen dan spullen. Een vakantie waarbij je dingen doet die je nooit meer vergeet bijvoorbeeld. Een zomervakantie in Ischgl staat volledig in het teken van unieke ervaringen, omdat het ook zo’n bijzondere plek in de Alpen is. Dit dorp, dat je misschien wel kent van de wintersport, is sfeervol, gezellig en ligt ook nog eens op een prachtige plek die omringd wordt door drieduizenders. Je vindt er mooie accommodaties, goede restaurants en berghutten en vooral een schitterend berglandschap om sportieve grenzen te verleggen.

Deze tips voor mooie wandelroutes, uitdagende fietsroutes en toffe sportieve evenementen komen goed van pas!

Scroll naar boven