Categorieën
RSS feeds

De 8 leukste tips voor toffe activiteiten op Bonaire

Over Bonaire wordt altijd gezegd dat het een klein eiland is. Dat klopt, deels. Het is inderdaad geen Curaçao en ook Aruba is een stuk groter. Maar je zult snel zien dat het eiland toch groter is dan je in eerste instantie wellicht dacht. De meeste mensen kiezen voor Bonaire omdat het hier het hele jaar lekker weer is én je hier mooi kunt duiken of snorkelen. Maar er is nog veel meer te doen. Met gemak is de week met leuke activiteiten te vullen. Daarom hierbij de acht leukste activiteiten. Ga daarnaast vooral ook de verschillende strandjes af, want er zijn zo veel mooie plekken te vinden op het eiland.

1. Huur een elektrische scooter en doe de street art tour

Huur een elektrische scooter om het eiland snel en op een leuke manier te ontdekken. Je hoeft de route niet zelf te bedenken, maar dankzij de, speciaal door Greenbikes, ontwikkelde app kom je op de beste plekken. Met deze app maak je een tour langs alle street art en street food van het eiland. Dankzij een handig kaartje met locatiebepaling, zie je snel waar de volgende stop is én waar je op dat moment zelf bent. Je hoeft overigens niet alle stops te bezoeken en de route mag je zelf bepalen. De één doet er dan ook veel langer over dan de ander. Dat is helemaal aan jou. De app wordt continu bijgewerkt, dus ook de nieuwste street-art kunstwerken staan al in de app. Handig voorzien van achtergrondinformatie over het kunstwerk.

Je kunt de scooters ook gewoon voor een dag huren. Bijvoorbeeld om onze roadtrip over het eiland te doen. De service vanuit Greenbikes is fijn en ze helpen je goed de weg op. Neem een iPhone-snoertje mee, want dan kan je jouw telefoon aan de elektrische scooter opladen. De app vraagt namelijk wel wat van de batterij.

Op de scooter verplaats je gemakkelijk over het eiland

BRON